Trgovina TC-SPORT, Leskoškova 12, 1000 Ljubljana, T: 059 228 404, Odprto od PON-PET: 9-20h, SOB: 9-17h

-40%

Dodatne slike:

Kartica Contour Connect View - AKCIJSKA CENA

CO-4000

Ocena artikla: 2/5

Kratek opis

Kartica Connect View, s katero boste lahko vašo ContourGPS kamero povezali preko Bluetooth sistema z mobilnim telefonom
Deluje na sistemih iOS in Android
Na zalogi!

Cena: 17,97 EUR 29,95 EUR

Na zalogiSorodni artikli


Baterija za... 17,97 € 29,95 €

Univerzalni... 11,97 € 19,95 €

Nosilec za ravne... 11,97 € 19,95 €

Kartica Contour... 17,97 € 29,95 €

Nosilec za na... 11,97 € 19,95 €

Kamere, ki boste/ste kupili pri nas, imajo že naloženo najnovejšo različico sistema (firmware) s katerim lahko povežete kamero preko ConnectView Bluetooth kartice z mobilnim telefonom (iPhone, Android sistem)

Kartica omogoča povezavo preko Bluetooth sistema z vašim iPhonom/iPodom, na katerem vam omogoča dostop do vseh nastavitev kamere in prenos slike. Tako boste lahko pred začetkom snemanja v živo pogledali sliko, ki jo kamera snema, kar z vašega mobilnega telefona.

Podpira iPhone OS in Android sistem.

Navodila za povezavo z mobilno napravo:

PRVA POVEZAVA Z MOBILNO NAPRAVO

  1. Povežite vašo kamero z računalnikom (USB)
  2. Odprite program »Storyteller« (http://contour.com/software/storyteller)
  3. Na kartici se bodo avtomatično pojavile nekatere datoteke. Pomembno je da teh datotek iz spominske kartice ne brišete! (bt.adr, …)
  4. Odklopite kamero iz računalnika in jo prižgite
  5. Držite skriti gumb za Bluetooth točno 5 sekund in potem ga spustite (gumb se nahaja na sprednjem delu snemalnega gumba; slika 1) Sprednja LED lučka bo hitro utripala v modri barvi.
  6. Na vaši mobilni napravi (s prižganim Bluetoothom) boste zaznali novo napravo in se z njo povezali. OPOMBA: gumb za Bluetooth je potrebno držati 5 sekund le ob prvi povezavi z napravo. Potem ga stisnete normalno.
  7. Odprite program Contour (http://contour.com/software/mobile/overview), ki ste ga naložili na vašo napravo in povezava s kamero se bo avtomatično vzpostavila.

VSAKA NASLEDNJA POVEZAVA Z MOBILNO NAPRAVO

  1. Vklopite kamero in Bluetooth na vaši mobilni napravi
  2. Če ste to napravo že kdaj povezali s kamero, je potrebno le 1x stisniti skriti gumb za Bluetooth, tako da bo sprednja lučka na kameri začela utripati modro.
  3. S tem se bo povezava z vašo mobilno napravo vzpostavila

 

 

*V primeru da ob pritisku skritega Bluetooth gumba kamera 3x zapiska in še naprej utripa v zeleni barvi, vam manjka neka datoteka na spominski kartici. Problem rešite tako, da sledite postopku prve povezave.
**V primeru da vam kamera ob pritisku na skriti Bluetooth gumb zapiska in sprednja lučka nekajkrat hitro utripne, jo je potrebno ponovno sinhronizirati z vašo mobilno napravo.